Antwerp Powerd By Creatives

Nieuwe oproep voor de vernieuwde Award Winning Designers 2018!

Nieuwe oproep: ben jij een Award Winning Designer?

Ook dit jaar wil ANTWERP.POWERED BY CREATIVES [APBC] alle Award Winning Designers die geschoold of gevestigd zijn in de provincie Antwerpen in de schijnwerper plaatsen. Het is belangrijk om elk succes dat ontwerpers halen onder de aandacht te brengen van de buitenwereld, de bedrijfswereld en collega-ondernemers zodat we ons sterker profileren als creatieve regio.  Zowel nationale als internationale awards komen in aanmerking.

Dit jaar wordt elke Award Winning Designer geportretteerd in een inspirerende film van 1 minuut waarin de passie en visie van de ontwerper wordt uitgelicht. APBC werkt hiervoor samen met het Antwerpse productiehuis De Machine, gespecialiseerd in online content met inhoud en betekenis. We geloven dat zij jullie, de Award Winning Designers, op een sterke en esthetische wijze zullen portretteren.

De video’s worden in het voorjaar van 2018 online verspreid via de kanalen van APBC en haar partners. De lancering wordt ondersteund met een mediacampagne, een netwerkmoment en workshops. Ook de ontwerpers én hun opdrachtgevers krijgen een export die ze promotioneel voor eigen gebruik kunnen inzetten.

GRAAG AANMELDEN VOOR 15 DECEMBER 2017

Wij roepen alle Award Winning Designers van de provincie Antwerpen op om zich via info@apbc.be te melden. Bezorg ons voor 15 december 2017 je contactgegevens en alle beschikbare info mbt. de prijs die je gewonnen hebt. De redacteur van De Machine zal telefonisch contact opnemen voor het verdere traject.

De criteria voor deelname:

  •       Je bent de ontwerper van het bekroonde product/dienst/concept.
  •       Je woont of werkt in de provincie Antwerpen of je hebt er je ontwerpstudies gevolgd.
  •       De prijs die gewonnen is wordt periodiek uitgereikt door een officiële instantie die concrete criteria hanteert.
  •       De prijs werd in 2017 uitgereikt en bekroont de uitzonderlijke meerwaarde van het product/dienst/concept.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn graag ter beschikking!

Klara De Smedt – 03 727 10 30 – klara@apbc.be
Nico Dierickx – 03 727 10 35 – nico@apbc.be

Comments are closed.

Daag jezelf en/of je bedrijf uit, doe mee met een ontwerpwedstrijd, experimenteer en meet jezelf met de (inter)nationale designtop. Gewonnen? Meld je aan en voeg je volgend jaar bij de Award Winning Designers.