Opblaasbaar

Snoozy

De Snoozy familie heeft een nieuwe wereld van wonen en slapen teweeggebracht. De Snoozy biedt een complete mobiele hotelervaring aan met een brede keuze aan accommodatie en comfort geënt op uw voorkeuren. Dit maakt dat de Snoozy volledig voldoet aan uw behoeftes, van eenpersoonskamers tot familie kamers. Snoozy revolutioneert de wereld van ‘glamping’ door een hotelervaring aan te bieden, ongeacht waar je je bevindt.

De Snoozy is een plat verpakte draagbare 2-4 persoonsslaapaccommodatie, die bijna overal geïnstalleerd en gebruikt kan worden. Opgezet in slechts een paar minuten, geeft de Snoozy flexibiliteit voor tijdelijke evenementen en noodsituaties. De Snoozy kan ook heel makkelijk gestapeld worden.

De module kan overal worden ingezet en is ideaal voor evenementen en seizoens- of tijdelijke activiteiten waar er een hoge vraag is naar comfortabele accommodatie, zoals festivals, sportevenementen, sociale economische situaties, bruiloften en zelfs familie evenementen.

Snoozy gebruikt duurzame materialen: alle materialen zijn gekozen voor zowel haar designeigenschappen als levensduur. Alle ontwerpdetails en materialen creëren evenwicht tussen functie en de esthetische vorm. De duurzaamheid is van het allergrootste belang om ervoor te zorgen dat elke Snoozy een lange levenscyclus heeft.

Snoozy is ontworpen door Nick Crosbie en Frederik van Heereveld. Het wordt in België geproduceerd door Opblaasbaar BVBA.

Prijs: Red Dot Award 2015

Opblaasbaar

Opblaasbaar is een onafhankelijk designstudio opgericht door Nick Crosbie en Frederik Van Hereveld en specialiseert zich in het ontwikkelen van merken en producten voor sociale behoeften, evenementen, wonen en lifestyle. Het team bestaat uit ontwerpers met vele jaren ervaring in mobiele architectuur en met ruim 20 jaar ervaring. Ze hebben een breed scala van bekroonde producten gecreëerd van interieurs en meubels tot mobiele gebouwen. Opblaasbaar heeft een patent op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van mobiele bouwproducten met het gepatenteerd systeem van de AirClad.

Bij Opblaasbaar investeren ze in eigen ontwerpen en ontwikkeling met altijd een oog op verfijning en versterking. Als een product of systeem van betekenis kan zijn zoekt Opblaasbaar commerciële partners voor ondersteuning bij het opzetten van het product of systeem op de grote markt.

“Wij zoeken altijd naar projecten in verschillende richtingen die wij interessant en plezierig vinden. .” Nick en Frederik

Opblaasbaar en haar zus bedrijf Inflate zijn gespecialiseerd in het maken van opblaasbare ontwerpen. De twee bedrijven werken graag samen bij ontwikkelingsprocessen en projecten.